Kurser / uddannelse

KURSER &
UDDANNELSE

Spirituelle kurser

Vi afholder spirituelle kurser, hvor du i trygge omgivelser kan afprøve dine clairvoyante og mediale evner. 

Næste Clairvoyance & Medieskab kursus
28. + 29. august i Aarup

Kursus er for begyndere og let øvede, som er interesseret i den spirituelle verden, men som ikke er helt sikker på, hvordan det fungerer for dig. På disse spirituelle kurser får du mulighed for at udforske og arbejde med dine evner i trygge og kærlige rammer med ligesindede.

Alle mennesker har clairvoyante evner! Gennem forskellige øvelser vil du komme i kontakt med dine evner og opdage helt nye sider af dig selv. Du vil på første hånd erfare, hvad psykiske evner er, og hvordan du kan bruge dem til at skabe positive forandringer i dit liv. Mange kan træne og udvikle disse evner, så de bliver i stand til at rådgive andre mennesker via clairvoyance. Alle kan lære at bruge disse evner til gavn og glæde i deres eget liv. Du behøver derfor ikke nogle forudsætninger for at deltage - men du er nysgerrig og har lysten til at lære og udvikle dig.

Spirituelle kurser er også en god anledning til at undersøge, om clairvoyantuddannelsen er noget for dig.


Vi glæder os altid til disse spirituelle kurser, hvor der altid er en god og kærlig atmosfære og en høj energi, som vi sammen skaber.

På vores kursus får du mulighed for at snuse til det grundlæggende i spiritualitet, fx. clairvoyante øvelser, afdødekontakt, meditation, intuition, din sjette sans, aura, skytsengle mm.

Early bird DKK 1800 ved tilmelding senest 20/8, herefter er pris 2150

"Hav tillid til det, du får -
og modet til at bruge det"

Lea og Ole
om det at stole på sin intuition i det spirituelle arbejde

Certificeringer


Lea og Ole er begge uddannet som clairvoyant rådgiver og spirituelle medier i 2007. Ligeledes har begge videreuddannet sig i både Danmark og i udlandet, fx. på Arthur Findlay College i England. 
Vi har arbejdet med spirituelle sessioner og undervisning siden 2007.
Medlem af Spiritismens Trossamfund


Undervisning

Vi afholder kurser om clairvoyance, intuitions og medieskab.
Hver 14. dag afholder vi online meditationer og vidensdeling.
Vi uddanner fremtidens clairvoyante rådgivere og spiritister.

"Jeg var i går til workshop med Lea og Ole, og det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg har i dag en ro (og træthed) i min krop og i mit hoved, som jeg ikke har haft længe. Jeg stoler mere på min intuition nu. Og er glad for, at jeg gav mig selv lov til for en gang skyld bare at være mig i de trygge rammer, som Ole og Lea skaber.
Hvis du er bare lidt nysgerrig på det spirituelle, men som jeg også lidt utryg ved det, så kan Spirituelt Liv være den trygge ramme, som du har brug for, for at komme et skridt videre".Karina Tågård Høien Nielsen,
kursist på vores clairvoyance-workshop