Clairvoyance / fotoclairvoyance

Clairvoyance /
Fotoclairvoyance

Clairvoyance / fotoclairvoyance

Hvornår benytter man clairvoyant rådgivning?
Er du i tvivl, om du er på rette vej?
Hvad ligger der af nye muligheder for dig? 
Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning til at træffe dine valg, for eksempel i forhold til valg af uddannelse, job, parforhold, boligsituation eller andet?

Clairvoyant rådgivning kan bruges til at afklare specifikke problemstillinger eller som generel livsvejledning. Den er et godt redskab, hvis du står i en krisesituation eller overfor et vigtigt valg i dit liv.

Du har også mulighed for at få bedre selvindsigt og større selvværd, da du via clairvoyant rådgivning kan blive gjort opmærksom på ressourcer, som du måske ikke er helt bevidst om, at du indeholder.


Af og til opstår der kontakt til afdøde under clairvoyancen. Det er vigtigt at forstå, at vi ikke inviterer bestemte afdøde ind forud for sittingen. Vi kan kun arbejde med afdødekontakt under clairvoyancen, hvis den afdøde selv vælger at træde frem - og det er ikke nødvendigvis den afdøde, du helst vil i kontakt med, men derimod den der måtte have et budskab til dig.

En clairvoyance kan være et kærligt skub på vejen, fordi den kaster lys over, hvad der er væsentligt i dit liv. Den giver dig svar og viser dig, om du er på rette vej i forhold til dine mål, drømme og ønsker. 
Clairvoyant rådgivning er med andre ord hjælp til selvhjælp.
Det er vigtigt at understrege, at en clairvoyance viser muligheder - og at du selvfølgelig altid har dit eget ansvar for de beslutninger, du træffer i dit liv.
Vi har naturligvis tavshedspligt.

Hvad er clairvoyance?

Clairvoyance betyder klarsyn. Altså evnen til at se klart.
Clairvoyance er en evne til at sanse udover de almindeligt kendte sanser og via denne evne kan der formidles oplysninger til dig.
Under en clairvoyant rådgivning, en sitting, benytter vi vores evner til at se, høre og føle, hvad der er af budskaber til dig.
Du sidder overfor en af os, og vi begynder at fornemme energierne omkring dig samt de informationer, der kommer.
Dine åndelige vejleder følger dig konstant og ved, hvilken hjælp du har brug for netop nu. Derfor er clairvoyant rådgivning en helt enestående hjælp til selvhjælp, hvadenten det gæder personlige relationer, helbred eller erhverv. 

Dine åndelige vejledere bestemmer, hvor meget du skal have oplyst, og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, vi får. Rådene er altid relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu og er nænsomt udvalgt af dine vejledere for at hjælpe dig til at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et hjælpende skub fremad.


DKK 900,00

Telefonrådgivning 15 min. DKK 350,00 (skal betales via mobilepay før samtale)

Fotoclairvoyance

Foto-clairvoyance (eller fjernclairvoyance/mail-clairvoyance som nogle kalder det) foregår næsten som under en privat sitting (se under clairvoyance).
Det betyder, at jeg får informationer om dig, når jeg begynder at arbejde med energierne ud fra dit foto. Nøjagtigt som jeg ville få informationer, hvis jeg sad overfor dig. Jeg skriver det hele ned og tilsender det til dig pr. mail.

Jeg har behov for et nyere, vellignende billede af dig (og kun dig på billedet), og jeg skal især kunne se dit ansigt godt. Du skal være minimum 18 år.
Du bestemmer selv, om du på forhånd vil stille spørgsmål eller nævne de temaer, du ønsker belyst, eller om jeg blot skal gå i gang med det, jeg fornemmer.
Ofte rammer jeg ind i de temaer, du har behov for at få belyst, men da du jo ikke sidder overfor mig til at spørge ind, kan det være en god idé at nævne de områder, du ønsker belyst - eller du kan stille spørgsmål, så du kan føle dig sikker på, at jeg med garanti sanser ind i de konkrete områder. Det er dit valg.

Om der så kommer noget, kan jeg ikke garantere - men jeg kan sige, at jeg endnu ikke har oplevet, at der intet kom. Og det har jeg min fulde tillid til, at der selvfølgelig gør. Men igen - det er dine vejledere, der afgør, hvilke budskaber du får med dig her og nu.

Hvis du har spørgsmål til clairvoyancen, er du velkommen til at skrive til mig igen. Dog skal du være opmærksom på, at du skal sende dine eventuelle spørgsmål til mig indenfor de første 24 timer efter, jeg har sendt mailen til dig.  Energien omkring din clairvoyance forsvinder hurtigt fra mig igen, og derfor skal en eventuel opfølgning ske hurtigt.


DKK 900,00

Ved opfølgning efter det første døgn (og senest indenfor en uge) vil prisen være DKK 250,00

"Har i dag fået min allerførste seance hos Ole H. En fantastisk og helt igennem vidunderlig oplevelse. Allerede i telefonen følte jeg mig fuldstændig tryg ved Ole, og det var jeg også i dag.

Havde ikke nogen forventninger, kun håb om at jeg kunne få kontakt til min mor, som jeg lige har mistet. Og det fik jeg.
Han gav mig de svar, som jeg havde håbet på at få.

Jeg blev gang på gang overrasket over hans evne til ramme spot on på så mange ting. Han har sået frø og tanker i mig, som skal tænkes igennem og handles på.

Det er absolut ikke sidste gang, jeg har været hos Ole".Susanne Rue

"Var ved Spirituelt Liv i går, fantastisk oplevelse, Lea kan sit håndværk, hold da op hvor den øvereste etage kører rundt, det hun sagde var bare sandt, er lidt rystet på den gode måde".Klaus Kristensen

"Har fået lavet en fotoclairvoyance hos Lea. Den er spot on kærlig og med svar på de spørgsmål, jeg stillede. Helt klart noget jeg kan bruge og kan varmt anbefale at få en fotoclairvoyance hos Lea. Jeg har aldrig personlig mødt Lea, men følte klart hun ramte mit hjerte ....så Tak Lea...knus Helle".


Helle Bøgh Holm